
نرم افزار سامانه مودیان مالیاتی
ارسال صورتحساب الکترونیکی رایگان
ارسال صورتحسابهای مالیاتی همیشه جزء دغدغه صاحبان کسب و کارها بوده است. البته ارسال صورتحسابها از طریق شرکتهای معتمد مالیاتی می تواند گزینه خوبی باشد اما هزینه بر است. یکی از بهترین راهها ارسال صورتحساب مالیاتی به صورت مستقیم توسط خود سازمانها میباشد که دیگر نیاز به پرداخت هزینه اضافی ندارد و این کار از طریق نرم افزار سامانه مودیان فرداد به راحتی قابل انجام است.
نرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکی سامانه مودیان مالیاتی 100 % رایگان
طبق ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم، اشخاص حقوقی میبایست برای انجام معاملات خویش با اشخاص ثالث، صورتحسابی صادر نمایند، تا شماره اقتصادی منحصر به فعالیت خود و طرف دیگر معامله در آن درج شود. همچنین پس از انجام معامله باید فاکتور فروش خود را نیز در سامانه مودیان ثبت نمایند. بنابراین تمامی معاملات نیاز به ارسال صورتحساب مالیاتی و ارسال معاملات فصلی در سامانه مالیاتی دارند.
ارسال صورتحساب ها در سامانه مالیاتی از ابتدای سال 1402 باتوجه به فراخوان های ارسال شده برای تمام مودیان مالیاتی اجباری است.
بنابراین اگر مودیان نتوانند با سامانه مودیان مالیاتی کار کنند و نخواهند به صورت مستقیم صورتحساب ها را در سامانه مالیاتی ارسال کنند، لازم است که ارسال صورتحساب های خود را به معتمدین مالیاتی بسپارند.
البته ناگفته نماند که ارسال صورتحساب ها از طریق معتمد مالیاتی برای شرکتها هزینه بر خواهد بود. زیرا باید هزینه خدمات را به معتمد پرداخت کنند. به همین جهت شرکت نرم افزاری فرداد به منظور کاهش هزینه های صاحبان مشاغل، موفق به ارائه راهکاری ویژه برای ارسال صورت حساب های مالیاتی مودیان به صورت کاملا رایگان شده است.
ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی فرداد و ارسال صورت حساب تنها در 15 ثانیه !
5 گام ضروری پیش از ارسال صورت حساب الکترونیکی:
سامانه ارسال صورتحساب الکترونیکی فرداد چیست؟
سامانه ارسال صورتحساب الکترونیکی فرداد به منظور ارسال رایگان صورتحساب های مالیاتی مودیان راه اندازی شده است. این سامانه امکان ثبت فاکتورهای فروش شما به صورت مستقیم و بدون واسطه فراهم میشود. یعنی دیگر نیاز نیست که شما برای ارسال صورتحساب های الکترونیکی خود از معتمدین مالیاتی کمک بگیرید و برای دریافت خدمات از معتمدین هزینه پرداخت کنید. بنابراین سامانه ارسال صورتحساب الکترونیکی فرداد هزینه های شرکت شما را کاهش داده و موجب اطمینان خاطر شما از ارسال صحیح فاکتورهای فروش در سامانه مودیان مالیاتی می شود.
مهم ترین امکانات منحصر به فرد سامانه رایگان ارسال صورتحساب الکترونیکی فرداد عبارتنداز:
امکان ارسال مستقیم مستقیم صورتحساب های الکترونیکی مالیاتی
عدم نیاز به دریافت خدمات از شرکت های معتمد مالیاتی
امکان ارسال روزانه یا هفتگی صورتحساب ها
عدم نیاز به ثبت چند باره اطلاعات کالاها
مشاهده و ویرایش اطلاعات فاکتورهای ثبت شده
نمایش تعداد بسته API های استفاده شده
امکان اصلاح و ارسال مجدد فاکتور های دارای خطا

چرا سامانه صدور صورتحساب الکترونیکی فرداد؟
سامانه رایگان ارسال صورتحساب الکترونیکی مالیاتی فرداد به صورتی کار می کند، که پس از ثبت نام در سامانه از طریق توکن نرم افزاری به فروشگاه و سازمان شما متصل میشود. این یعنی امنیت اطلاعات شما بسیار افزایش یافته و دیگر معتمدین به هیچ وجه به اطلاعات شخصی و مالی شما دسترسی نخواهند داشت. درواقع تمام اطلاعات شما در توکن نرم افزاری ذخیره شده و سپس این اطلاعات بدون وجود واسطه بلکه به صورت مستقیم برای سامانه مودیان مالیاتی ارسال خواهد شد.
چرا باید سامانه ارسال صورتحساب الکترونیکی فرداد را انتخاب کنیم؟
توکن نرم افزاری با امنیت بالا بدون دخالت معتمد مالیاتی
اعتماد بیش از 20 هزار کسب و کار به این سامانه
این سامانه هزینه های شرکتهای تولیدی را کاهش می دهد
این سامانه گواهینامه های معتبر از نهادهای معتبر داراست

نحوه ثبت نام در سامانه صورتحساب الکترونیکی
برای استفاده از سامانه مودیان مالیاتی فقط کافیست که در باکس بعدی همین صفحه اطلاعات خواسته شده را وارد کنید و ثبت نام خود را انجام بدهید.
پس از تکمیل ثبت نام لینک ورود به سامانه پایانه های فروشگاهی فرداد همراه با نام کاربری و کلمه عبور برای شما پیامک شده و از طریق این اطلاعات میتوانید به پنل خود وارد شوید و بدون محدودیت ثبت، ارسال صورتحساب های الکترونیکی مالیاتی خود را انجام بدهید.
تا فرصت باقیست عجله کنید و ثبت نام خود را تکمیل کنید. دسترسی سریع تر به سامانه ارسال صورتحساب مالیاتی فرداد موجب ارسال سریع تر صورتحساب ها و فاکتورهای فروش سازمان شما به سامانه مودیان مالیاتی خواهد شد.

15 ثانیه بیشتر ثبت نام شما طول نخواهد کشید!
با پر کردن اطلاعات این فرم پیامکی به شماره موبایل شما ارسال خواهد شد. که لینک ورود به صفحه سامانه ارسال صورتحساب الکترونیکی فرداد و نام کاربری و کلمه عبور برای ورود به سامانه ابری در آن وجود دارد.
بنابراین در صورتی که نام کاربری و کلمه عبور را داشته باشید، می توانید از لینکی که پس از ثبت نام در همین صفحه به شما نمایش داده می شود، وارد سامانه ارسال صورتحساب الکترونیکی فرداد شوید و صورتحساب ها و فاکتور های خود را ارسال نمایید. همچنین برای مشاهده راهنمای متنی ارسال صورتحساب با نرم افزار فرداد میتوانید روی دکمه راهنمای ارسال صورتحساب کلیک کنید.
سوالات متداول سامانه پایانه های فروشگاهی فرداد
طبق تبصره 1 ماده 3 قانون برگزاری مناقصات مصوب امور اقتصادی و دارایی کشور، سقف مبلغ ارسال صورتحساب مالیاتی، برای معاملات کوچک یک میلیارد ریال، همچنین برای معاملات متوسط از یک میلیارد ریال تا ده میلیارد ریال و برای معاملات بزرگ مازاد بر ده میلیارد ریال میباشد.
برای صدور صورتحساب الکترونیکی دیگر نیازی به دریافت خدمات از معتمدین مالیاتی نیست. فقط کافیست که در سامانه رایگان ارسال صورتحساب مالیاتی فرداد ثبت نام کنید و سپس وارد پنل فرداد بشوید. در پنل خود می توانید به صورت مستقیم صورتحساب هایتان را برای سامانه مودیان مالیاتی ارسال کنید.
مدت استفاده از دموی رایگان سامانه مودیان فرداد 1 ماه میباشد. در این بازه زمانی 1 ماهه شما میتوانید به صورت رایگان با نرم افزار کار کرده و امکانات آن را بررسی کنید.
پس از ثبت فاکتور در سامانه مودیان، امکان اصلاح اطلاعات درج شده وجود ندارد.
برای ویرایش اشتباه فاکتور، باید صورتحساب اصلاحی ارسال کنید و یا اقدام به ابطال فاکتور نمایید. بنابراین برای راحتی کار خویش و دوباره کاری نشدن ثبتها دقت لازم را داشته باشید.
صورتحساب الکترونیکی مالیاتی صورتحسابی است که دارای شماره منحصر به فرد مالیاتی بوده و اطلاعات مندرج در صورتحساب در حافظه مالیاتی فروشنده ذخیره میشود. مشخصات و اقلام اطلاعاتی صورتحساب متناسب با نوع کسب و کار توسط سازمان تعیین و اعلام میگردد.
طبق ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم، سازمان امور مالیاتی کشور برای جمع آوری مالیات، اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل را مکلف کرده است، تا فاکتورهای معاملات خود را در سامانه به منظور تسهیل در محاسبات مالیات ثبت نمایند.
برای دریافت گواهی ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی توسط اشخاص مشمول، در سامانه مذکور باید پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور مربوط به خود در منوی سمت راست، وارد قسمت ثبت نام شود و سپس فرم های مربوطه را تکمیل و ثبت نهایی را تایید کند. در نهایت باید چاپ درخواست را تایید و از فرم ایجاد شده به عنوان گواهی ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی پرینت بگیرد.
مودیانی که بعد از تاریخ فراخوان شروع به فعالیت رسمی نمودهاند، تاریخ شروع فعالیت آنها به عنوان تاریخ مشمولیت شناخته میشود. از تاریخ مشمولیت مودیان ملزم به صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان هستند.
با ورود به کارپوشه و انتخاب پرونده مالیاتی، در بخش عضویت کارپوشه امکان تکمیل اطلاعات و دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی ایجاد میشود.
تمامی صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی موضوع فصلهای چهار و پنج باب سوم قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 1366/03/12 با اصلاحات و الحاقات بعدی، مشمول ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی هستند.
صورت حساب الکترونیکی توسط فروشنده در سامانه صادر میگردد. اگر زمانی مودی با مصرف کننده نهایی در ارتباط باشد؛ مراحل صدور صورتحساب مالیاتی، توسط پایانه های فروشگاهی انجام میشود.
زمانی که خریدار، مصرف کننده نهایی نباشد؛ صورتحساب الکترونیکی توسط فروشنده به صورت خودکار در کارپوشه وی منتقل میگردد.
در پایان هر دوره، بدهیهای مالیاتی توسط سامانه محاسبه میشود.
ماموران مالیاتی تنها در موارد ذکر شده در قانون میتوانند مشارکت داشته باشند؛ جز در این موارد، حق دخالت بر امور اشخاص مشمول را ندارند.
4 مرحله برای ارسال صورتحساب
قبل از این که شما بخواهید فاکتورهای فروش خود را در سامانه ثبت کنید، لازم است که ابتدا کالاهای خود را در سامانه ثبت کنید. اگر اطلاعات کالاها را به درستی ثبت نکنید، امکان دارد که فاکتورهایتان با مشکل مواجه شود و در صدور و ارسال فاکتورها به مشکل بخورید. به همین جهت در این ویدیو نحوه ثبت کالاها در سامانه پایانه های فروشگاهی فرداد را برایتان آورده ایم.
پس از انجام تنظیمات پروفایل و ثبت اطلاعات کالاها در سامانه ارسال رایگان صورتحساب الکترونیکی مالیاتی،نوبت به صدور فاکتورهای فروش رسیده است. همچنین اگر فاکتور برگشت از فروش هم داشته باشید باید آن را در سامانه ثبت کنید. در این ویدیو نحوه صدور فاکتور فروش و فاکتور برگشت از فروش را مشاهده می کنید.
صورت حساب الکترونیکی مالیاتی چیست؟
صورت حساب الکترونیکی مالیاتی چیست؟ در ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم، به نحوه و چگونگی معاملات اشخاص حقوقی با دیگر اشخاص اشاره شده است. همچنین در این ماده توضیحاتی در خصوص صورت حساب الکترونیکی مالیاتی آورده شده است. اشخاص برای داشتن شماره اقتصادی منحصر در معاملات موظف هستند؛ در سامانه مودیان نسبت به صدور صورتحساب الکترونیکی اقدام نمایند.
بنابراین باتوجه به توضیحاتی که ذکر نمودیم؛ باید بدانید که صورت حساب الکترونیکی مالیاتی یک نوع صورتحساب فروش میباشد، که اشخاص حقوقی و یا صاحبان مشاغل برای آن که معاملاتشان انجام گیرد، از فرودین ماه سال 1402 باید آن را تنظیم نمایند.
مزایای صورتحساب مالیاتی الکترونیکی
اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل که برای صدور و ارسال صورتحساب مالیاتی اقدام نمودهاند؛ در سازمان امور مالیاتی کشور دارای امتیاز و مزایایی بوده که سازمان برایشان در نظر گرفته است.
اولین مورد از مزایای ارسال صورتحساب مالیاتی، این است که اشخاص از شمول جرایم مالیاتی خارج میشوند و در ردیف مشوقهای مالیاتی قرار میگیرند. همچنین از دیگر مزایایی برخوردار میشوند، که این مزایا شامل موارد زیر هستند.
ردیف | مزایا |
1 | در صورت صدور و ارسال صورت حساب مالیاتی، اشخاص از تسهیلات ماده 4 پایانههای فروشگاهی برخوردار میشوند. |
2 | در صورت برخورداری از صورتحساب مالیاتی، برای ممیز مالیاتی نیاز به مراجعه به دفاتر و مدارک مودی نمیباشد. |
3 | اگر اشخاص، صورتحساب مالیاتی الکترونیکی داشته باشند؛ نیازی به ثبت صورت معاملات فصلی در سامانه معاملات فصلی نیست. |
4 | برای افراد دارای صورتحساب مالیاتی، جرایم مالیاتی تعلق نمیگیرد. |
نرم افزار واسط سامانه مودیان
نرمافزار واسط سامانه مودیان، بین سیستمهای مالی و حسابداری کسبوکارها با سامانه مودیان سازمان امور مالیاتی، ارتباط برقرار میکند. مودیان مالیاتی از طریق این نرمافزار میتوانند صورتحسابهای مالیاتی خود را برای سامانه مودیان بفرستند.
در واقع، نقش این نرمافزار تسهیل و تسریع تبادل دادههای مالیاتی، میباشد و بدین ترتیب مانع از جریمههای مالیاتی در اثر فراموشی در ارسال صورتحسابها، میشود.
نحوه صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی
نحوه استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان چگونه است؟ در این قسمت از مقاله قصد داریم؛ نحوه صدور صورتحساب الکترونیکی را آموزش دهیم تا بتوانید بدون معطلی و بروز هیچگونه خطایی نسبت به ارسال صورت حساب مالیاتی خود اقدام نمایید.
برای صدور صورتحساب الکترونیکی دیگر نیازی به دریافت خدمات از معتمدین مالیاتی نیست. فقط کافیست که در سامانه رایگان ارسال صورتحساب مالیاتی فرداد ثبت نام کنید و سپس وارد پنل فرداد بشوید. در پنل خود می توانید به صورت مستقیم صورتحساب هایتان را برای سامانه مودیان مالیاتی ارسال کنید.
از طریق سامانه ارسال صورتحساب های مالیاتی فرداد هم در هزینه های خود صرفه جویی میکنید و هم خودتان به صورت مستقیم بر ارسال صورتحساب ها نظارت خواهید کرد.
نحوه ارائه صورتحساب فروش برای مودیان مالیاتی
در قسمت پیشین در مورد نرم افزار واسط سامانه مودیان سخن گفتیم؛ اکنون باید با نحوه ارائه صورتحساب فروش برای مودیان مالیاتی نیز آشنا شوید.
طبق ماده 15 قانون مالیاتهای مستقیم، افراد موظف هستند برای ارائه صورتحساب فروش، تمامی دفاتر اعم از صورت درآمد، هزینه ماهانه، خلاصه درآمد، درخواست کتبی اداره امور مالیاتی، هزینه سالانه و برگه رسیدگی در روز و محل تعیین شده را جمع آوری نموده و تحویل سازمان بدهند.
تمامی مدارک ارسال شده توسط اداره امور مالیاتی صورت جلسه میگردد. نحوه ارائه صورتحساب فروش برای مودیان مالیاتی، بسیار حساس و با اهمیت بوده و باید در زمان ارائه آن دقت و تمرکز بالا و کافی داشته باشید؛ تا مراحل را به خوبی انجام دهید.
سامانه صورتحساب الکترونیکی مالیاتی
ارسال صورتحساب مالیاتی و یا ثبت فاکتور در سامانه مودیان مالیاتی چگونه انجام میشود؟ در کدام سامانه میتوانید کارهای مالیاتی را به صورت آنلاین و الکترونیکی انجام دهید؟
اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل، برای صدور صورت حساب مالیاتی سازمان خویش میتوانند به سامانه ثبت معاملات برخط به آدرس https://taxpayer.fardadgroup.com:1110/ مراجعه نمایند و با وارد نمودن اطلاعات خواسته شده و تکمیل مراحل صورتحساب الکترونیکی مالیاتی خود را صادر کنند با ثبت نام در سامانه رایگان ارسال صورتحساب مالیاتی فرداد و استفاده از این سامانه، صورتحساب الکترونیکی مالیاتی خود را صادر کنند.
صدور صورتحساب الکترونیکی مالیاتی
صدور صورتحساب مالیاتی به دو صورت الکترونیکی و برخط انجام میشود و اشخاص حقوقی برای صدور و ارسال صورتحساب مالیاتی، باید مراحلی را در نظر بگیرند که شامل موارد زیر است.
فرآیند ثبت معاملات و محاسبات مالیات در سامانه مودیان مالیاتی
پس از جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و تصویب ماده 5 از لایحه صندوق مکانیزه فروش و سامانه مودیان، فرآیندهایی برای ثبت معاملات و محاسبات مالیات در نظر گرفته شده است. باتوجه به نتایج این جلسه فرآیند ثبت معاملات و محاسبات مالیات در سامانه مودیان را اینگونه شرح دادهاند:
- صورت حساب الکترونیکی توسط فروشنده در سامانه صادر میگردد. اگر زمانی مودی با مصرف کننده نهایی در ارتباط باشد؛ مراحل صدور صورتحساب مالیاتی، توسط پایانه های فروشگاهی انجام میشود.
- زمانی که خریدار، مصرف کننده نهایی نباشد؛ صورتحساب الکترونیکی توسط فروشنده به صورت خودکار در کارپوشه وی منتقل میگردد.
- در پایان هر دوره، بدهیهای مالیاتی توسط سامانه محاسبه میشود.
- ماموران مالیاتی تنها در موارد ذکر شده در قانون میتوانند مشارکت داشته باشند؛ جز در این موارد، حق دخالت بر امور اشخاص مشمول را ندارند. (حتما بخوانید: قوانین سامانه مودیان مالیاتی)
آموزش ثبت فاکتور فروش در سامانه مودیان
طبق بخشنامههای ارائه و ارسال شده؛ اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل از فروردین سال 1402 باید فاکتورهای فروش خود را در سامانه مودیان ثبت نمایند. برای ثبت فاکتور فروش به آدرس https://taxpayer.fardadgroup.com:1110/ مراجعه نمایید. نام کاربری و رمز عبور خود که زمان ثبت نام برای شما ارسال شده است را وارد نمائید، در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام نکردید در همان صفحه اقدام به ثبت نام نمائید.
برای ثبت فاکتور فروش به جای این که بخواهید از معتمدین مالیاتی کمک بگیرید و هزینه دریافت خدمات از معتمدین را پرداخت نمایید، می توانید از سامانه رایگان ارسال صورتحساب مالیاتی فرداد استفاده کنید. از طریق این سامانه شما به صورت مستقیم فاکتورها و صورت حساب های خود در سامانه مودیان مالیاتی ارسال خواهید کرد.
نحوه ویرایش فاکتورها در سامانه مودیان مالیاتی
ممکن است برای شما این اتفاق بیفتد که فاکتوری را به اشتباه ثبت کنید و قصد داشته باشید؛ فاکتور را اصلاح و ویرایش کنید. چگونه میشود پس از ثبت فاکتور آن را در سامانه ویرایش کرد؟ پس از ثبت فاکتور در سامانه مودیان، امکان اصلاح اطلاعات درج شده وجود ندارد.
برای ویرایش اشتباه فاکتور، باید صورتحساب اصلاحی ارسال کنید و یا اقدام به ابطال فاکتور نمایید. بنابراین برای راحتی کار خویش و دوباره کاری نشدن ثبتها دقت لازم را داشته باشید.
الزام صدور فاکتور فروش در سامانه مودیان
اگر برایتان سوال است که صدور فاکتور فروش در سامانه مودیان برای چه انجام میشود؟ یا وجود چه ضروریاتی موجب میگردد که اقدام به صدور فاکتور فروش در سامانه مودیان کنید؟ باید بدانید طی بخشنامه ای که ابلاغ شده است؛ سازمان امور مالیاتی کشور یادآور شده که مشاغل مختلف در بازههای زمانی متفاوت، اقدام به ثبت فاکتور در سامانه مودیان مالیاتی کنند. همچنین این سازمان اشاره نموده است، که این امر به منظور آسانی در محاسبه مالیاتی و جلوگیری از فرار مالیاتی انجام میگردد.
مهمترین نکات فاکتور فروش در سامانه مودیان
در بخشنامه جدید یادآوری شده است، که از فروردین و تیرماه سال 1402 اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل باید تمامی فاکتورهای فروش خود را در سامانه مودیان ثبت نمایند.
بنابراین برای ثبت فاکتور فروش در سامانه مودیان، باید نکاتی را در نظر بگیرید. اولین و مهمترین نکته ثبت فاکتور فروش در سامانه مودیان، این است که بعد از ثبت فاکتورها، دیگر امکان اصلاح و ویرایش آنها وجود ندارد. در ادامه مهم ترین نکات و پرسش های مربوط به سامانه مودیان مالیاتی را بررسی میکنیم.
نکته: فراموش نکنید که باید در فاکتور حتما شماره سریال، شماره ثبت، شناسه ملی و شماره تماس طرفین معامله یادداشت شود.
ثبت فاکتور در سامانه مودیان به چه معنی است؟
طبق ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم، سازمان امور مالیاتی کشور برای جمع آوری مالیات، اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل را مکلف کرده است، تا فاکتورهای معاملات خود را در سامانه به منظور تسهیل در محاسبات مالیات ثبت نمایند.
اشخاص برای ثبت فاکتور در سامانه مودیان مالیاتی میتوانند از قسمت ارسال معاملات فصلی اقدام نمایند و فاکتور در کارپوشه ذخیره میگردد.
نکتهای که باید در این قسمت یادآوری کنیم؛ آن است که در هنگاه ثبت فاکتور در سامانه مودیان، دقت لازم را داشته باشید و تمام اطلاعات فاکتور اعم از شماره فاکتور، کد اقتصادی، شناسه ملی، شماره ثبت، کدپیگیری، آدرس و شماره تماس خریدار و فروشنده را وارد کنید. زیرا پس از ثبت فاکتور در سامانه مودیان مالیاتی امکان اصلاح و ویرایش آن وجود ندارد.
سقف مبلغ صدور فاکتور فروش چقدر میباشد؟
میزان مبلغ صدور و ثبت فاکتور در سامانه مودیان مالیاتی چه میزان است؟ برای پاسخ به این سوال به بخشنامهای که سازمان امور مالیاتی کشور ابلاغ نموده است؛ اشاره میکنیم.
طبق تبصره 1 ماده 3 قانون برگزاری مناقصات مصوب امور اقتصادی و دارایی کشور، سقف مبلغ ارسال صورتحساب مالیاتی، برای معاملات کوچک یک میلیارد ریال، همچنین برای معاملات متوسط از یک میلیارد ریال تا ده میلیارد ریال و برای معاملات بزرگ مازاد بر ده میلیارد ریال میباشد.
آیا امکان ارسال آفلاین در سامانه مودیان وجود دارد؟
ممکن است برای برخی از افراد سوال پیش آید، که آیا میتوانیم صورت حسابهای فروش خود را به صورت آفلاین به سامانه مودیان ارسال نماییم. اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل میتوانند ثبت فاکتور در سامانه مودیان مالیاتی و ارسال صورت حساب مالیاتی را به صورت آفلاین و از طریق نرم افزار ttms انجام دهند.
بخشنامه نحوه ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی
در این قسمت از مقاله میخواهیم بخشنامه نحوه ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی را به نمایش بگذاریم تا به صورت کامل و واضح با مطالب آشنا شوید.
بخشنامه نحوه ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی:
نتیجه گیری
سازمان امور مالیاتی کشور برای سهولت و ایمنی پرداخت مالیات مردم، سامانه آنلاینی راهاندازی نمود؛ تا افراد بتوانند در کوتاهترین زمان مالیات سازمان خویش را پرداخت نمایند. سامانه مودیان، یک سامانه مالیاتی بوده که توسط سازمان مالیات و دولت راه اندازی شده است، که مشمولین بتوانند به صورت اینترنتی مالیاتها و بدهیهای مالیاتی را از افراد مشمول، جمع آوری و دریافت کنند.
اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل، برای صدور صورت حساب مالیاتی سازمان خویش میتوانند با ثبت نام در سامانه رایگان ارسال صورتحساب مالیاتی فرداد نمایند و استفاده از این سامانه، صورتحساب الکترونیکی مالیاتی خود را صادر کنند. درواقع از طریق سامانه ارسال صورتحساب های مالیاتی فرداد هم در هزینه های خود صرفه جویی میکنید و هم خودتان به صورت مستقیم بر ارسال صورتحساب ها نظارت خواهید کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.
با سلام. چند فاکتور دارم که مبلغ فروش زدم و مالیات بر ارزش افزوده رو هم زدم. بعد از اینکه مالیات رو حساب کرد از سود باقیمانده یه تخفیف دادیم(یعنی 9 درصد از اصل قیمت کالا رو باید ارزش افزوده حساب کنیم و بعدش یه تخفیفی لحاظ کنیم). توی گزینه کاهنده ها یه آیتم تعریف کردم و تخفیف رو اونجا تعریف کردم و فاکتور درست ثبت شد و موقعی که به لیست فاکتورها مراجعه مبکنم صحیح است. اما موقعی که میخوام توی قسمت ارسال صورتحساب ارسال کنم مبلغ تخفیف رو نمیاره و بدون تخفیف به سامانه مودیان میفرسته.
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در سیستم ابتدا تخفیف محاسبه سپس از مبلغ باقیمانده مالیات بر ارزش افزوده محاسبه خواهد شد. اگر مقدار تخفیف و مالیات بر ارزش افزوده خود را در فاکتور فروش ثبت کرده باشید در فرم ارسال صورتحساب نیز مقادیر را به شما نمایش خواهد داد. در صورت برطرف نشدن مشکل خود با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
سلام وقت بخیر من یه صورت حسابی رو ارسال کردم در تاریخ 11/28 تو سامانه فرداد نشان میدهد که یکبار ارسال شده ولی تو کارپوشه همان صورتحساب 2 بار ارسال شده نشان می دهد چطوری میتونم این مشکل رو حل بکنم
سلام دوست عزیز وقت بخیر
برای ابطال فاکتورهایی که در کارپوشه وجود دارد اما در سامانه ابری فرداد وجود ندارد می بایست شماره مالیاتی 22رقمی موجود در کارپوشه را برداشته و در سیستم از فرم ارسال صورتحساب ها در بخش مغایرت گیری وارد و ابطال دستی فاکتور خود را صادر نمائید.
استفاده از توکن سخت افزاری ، در حال حاضر فقط در برنامه ویندوز قابل استفاده است
سلام وقت بخیر موقع ارسال صورت حساب این پیغام میاد در صورتی که توکن رو از داخل نرم افزار فرداد گرفتم و داخل سامانه قرار دادم و روی حالت نرم افزار قرار دادم .
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در فرم تنظیمات توکن، فیلد توکن سخت افزاری باید خالی باشد و چیزی وارد نکنید و در فیلد توکن نرم افزاری نام سازمان را به انگلیسی وارد نمائید.
ممنونم از شما من توکن رو پاک کردم مجدد وارد کردم و فاکتورم ارسال شد حالا در سامانه مودیان کجا قابل رویت هست؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در کارپوشه خود بخش مدیریت صورتحساب ها > فروش > فروش داخلی می توانید فاکتور ارسالی خود را مشاهده نمائید.
با سلام و تشکر از سامانه مفیدی که راه اندازی کردید
من خطای ExitCode : -532462766 رو دریافت میکنم
توکن هم تعریف کردم طبق روشی که فرمودید.
سلام دوست عزیز وقت بخیر
برای رفع مشکل خود باید کلید عمومی را از سیستم ما دانلود و در مسیر کارپوشه قرار دهید، اگر مشکل شما برطرف نشد به شماره شناسه یکتا حافظه مالیاتی خود نگاه کنید و مطمئن شوید درست وارد کرده اید. در صورت برطرف نشدن مشکل خود با کارشناسان ما در تماس باشید.
خطای شماره سند میده
هر شماره ای وارد میکنم ثبت نمیشه
سلام دوست عزیز وقت بخیر
شماره سند را هنگام فاکتور فروش ثبت می کنید خطا می دهد؟ آیا روش شماره گذاری دستی خود را فعال نموده اید؟
لطفا برای رفع مشکل خود با کارشناسان ما در تماس باشید.
سلام وقت بخیر یک فاکتور برگشت از فروش در سامانه ابری ثبت کردم میخوام ارسال کنم در قسمت ارسال اصلا گزینه برگشت از فروش نمیاره که ارسال کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در حال حاضر در ورژن ابری فرداد امکان ارسال صورتحساب برگشت از فروش وجود ندارد و تا بروزرسانی به نسخه جدید باید صبر نمائید. باتشکر
سلام و عرض ادب ،زمانی که بخواهم فاکتور فروش رو بارگذاری کنم ، آیا نیازی هست فاکتور خرید همان جنس رو در سامانه بارگذاری کنم ؟ اگر نه که سازمان مالیاتی از کجا متوجه میشود من چقدر از این فاکتور سود من هست و کالا رو به چه قیمتی فروختم
سلام دوست عزیز وقت بخیر
شما فقط کافیست فاکتور فروش خود را به سامانه مودیان ارسال نمائید و نیازی به ارسال فاکتور خرید نیست.
همچنین فاکتور خرید ثبت شده توسط فروشنده در صورت مورد تائید بودن در سامانه مودیان تائید نمائید تا اعتبار مالیاتی تخصیص یابد.
سلام. وقت بخیر. airthmetic overflow error converting numeric to data type numeric (0)
این خطا در هنگام ثبت فاکتور مربوط به چیه؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
هنگام ثبت فاکتور در ستون مالیات بر ارزش افزوده باید به صورت درصدی از عدد 9 یا 0 (مشمول یا غیرمشمول) استفاده شود و لازم نیست به صورت مبلغی وارد نمائید.
سلام
وقت بخیر
در قسمت تنظیمات توکن ارور 532462766 میده و طبق گفته شما وارد کارپوشه میم تو کدوم گزینه باید فایل رو بارگزاری کنم( منظورم تو دریافت شناسه یکتا تو کدام گزینه هستش)
سلام دوست عزیز وقت بخیر
اگر شناسه یکتای حافظه مالیاتی دارید، کافیست از قسمت تنظیمات توکن نرم افزار فرداد بر روی کلید عمومی کلیک کرده و فایل txt. دانلود شده را در کارپوشه خود، در بخش عضویت > شناسه یکتای حافظه مالیاتی بر روی ردیف ایجاد شده > “عملیات” کلیک نمائید و در بخش “کلیدعمومی/گواهی امضا” بارگذاری نمائید.
سلام
من نسخه رایگان سامانه مودیان مالیاتی رو نصب کردم اما نوشته تاریخ اعتبار 1402/12/29 ؟ مگه کاملا رایگان نیست؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
تا پایان امسال ارسال تعداد 30فاکتور رایگان است و اگر تعداد فاکتور بیشتری دارید می بایست از پلن های موجود انتخاب نمائید.
سلام
شناسه هویتی رو کجا باید وارد کنیم تا تو pdf که از سامانه مودیان میگیریم نشون بده؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
منظور شما از شناسه هویتی چیست؟ در صورت امکان با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا شما را بهتر راهنمایی کنند.
با سلام و خسته نباشید در هنگام ارسال فاکتور خطای بدون گزارش نشون داده میشه به صورت error:… همین درصورت امکان راهنمایی کنید ممنون
سلام دوست عزیز وقت بخیر
باتوجه به بروزرسانی جدید از سمت سامانه مودیان خطای اشتباه برگردانده می شود و اگر کارپوشه خود را چک کنید فاکتور شما قابل مشاهده خواهد بود.
سلام وقت بخیر ما شرکت خدمات بیمه ای هستیم و صدور بیمه نامه انجام میدهیم نحوه ثبت چگونه میباشد
سلام دوست عزیز وقت بخیر
اگر بعنوان فروش داخلی می خواهید ثبت کنید از طریق فیلم های آموزشی فاکتور خود ثبت و ارسال نمائید اما اگر بعنوان قرارداد پیمانکاری می خواهید لحاظ کنید هنوز در سیستم این قابلیت ایجاد نشده است.
سلام من یک شرکت حقوقی آسانسور دارم و یک هفته مانده به دی ماه برام پیامک الزام صورتحساب الکترونیک فرستادن الان تکلیف چیه باید از اول سال همه فاکتورها رو ثبت کنم ؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
شما فاکتورهای خود را از اول دی ماه از طریق سامانه مودیان ارسال نمائید و فاکتورهای قبلی خود را اگر از معاملات فصلی رد کرده اید، دیگر نیازی به ارسال سامانه مودیان ندارید.
با سلام، ما یک شرکت مهندسی و مشاور هستیم ، اما در گروه کالا و خدمات، خدمات ما وجود ندارد. چطور می تونیم خدمات خود را اضافه کنیم؟ بعلاوه ما برای ثبت نام در سامانه مودیان کلید عمومی را از سایت دیگری دریافت کرده ایم. آیا باید یکبار دیگر از سایت شما کلید عمومی دریافت کنیم؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در فرم گروه کالا و خدمات می توانید موارد جدید را اضافه نمائید.
بله، از فرم تنظیمات توکن بر روی دانلود کلید عمومی کلیک کرده سپس فایل دانلود شده را در مسیر کارپوشه مالیاتی خود قرار دهید تا ارتباط برنامه با سامانه مودیان برای ارسال فاکتورها برقرار شود.